loading...
ایران نیوز
iran news بازدید : 603 شنبه 22 مرداد 1390 نظرات (6)

شواهد بر آن است که منافقان و فتنه گران در فتنه 88در صدد براندازی رهبری بودند

مکر و مکرالله ولله خیر الماکرین

d29th1yhua4hnuxcs439.jpg

آیا میدانید شمر هم نماز میخواند(در روایات است که ادای نمازش در اول وقت صورت میگرفت)

آیا میدانید ابوبکر و عمر هم در زمان پیامبر دم از قانون مداری میزدند

و در زمان علی قانون گریز شدند

(و زمانی که میر حسین موسوی رهبر میشود)

iran news بازدید : 537 شنبه 22 مرداد 1390 نظرات (0)
نيروهاي پليس وزارت كشور روسيه روز جمعه 10الي 30 نفر از شركت‌كنندگان در اقدام اعتراض‌آميز «روز خشم» را در مركز پايتخت بازداشت كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «اينترفكس»، روز جمعه در ميدان تئاتر مسكو،‌ پايتخت روسيه نيروهاي پليس وزارت كشور روسيه شركت‌كنندگان در اقدام اعتراض‌آميز «روز خشم» را بازداشت كردند. در ميان دستگيرشدگان "سرگئي اودالتسوف " يكي از سازمان‌دهندگان اين اقدام و همچنين "كنستانتين كوسياكين " سخنگوي حزب «جبهه چپ‌گرا» نيز وجود دارد.

بر اساس اطلاعات رسيده، در ميدان تئاتر مسكو حدود 100 نفر در مراسم «روز خشم»‌ شركت كرده بودند كه شعارهاي سياسي مي‌دادند. بنا به گفته‌هاي مختلف، 10 الي 30 نفر از اين افراد توسط پليس بازداشت شدند كه اكثر آنها از فعالان احزاب سياسي مخالف هستند. وزارت كشور روسيه هنوز بطور رسمي تعداد بازداشت شدگان را اعلام نكرده است.

لازم به ذكر است كه شهرداري مسكو پيش از اين با درخواست احزاب مخالف براي راه اندازي «روز خشم»‌ در تاريخ 12 آگوست مخالفت كرده بود. درهمين رابطه سازمان‌دهندگان اين برنامه تصميم گرفتند كه بجاي برگزاي تجمع سياسي، به راهپيمايي مردمي بپردازند كه براي اين منظور نيازي به كسب اجازه از مقامات دولتي نيست.

مراسم «روز خشم» در شهر مسكو از سال 2009 به اين طرف برگزار مي‌شود. در سال 2011 سازمان‌دهندگان اين برنامه سياسي تاكنون موفق شدند دوبار اين اقدام اعتراض‌آميز را در ميدان تئاتر پايتخت برگزار كنند. هدف از راه اندازي اين اقدام، درخواست براي گسترش اختيارات محلي و كاهش اعمال فشار حكومت بر تصميم گيري‌هاست.

بر اساس نظرسنجي‌هاي انجام شده، نيمي از مردم شهر مسكو با برگزاري «روز خشم»‌ در پايتخت موافق هستند.
iran news بازدید : 365 شنبه 22 مرداد 1390 نظرات (0)
به نظر مي سرد غرب و به خصوص انگلستان هزينه رواني سنگيني را درخصوص اين شورش ها متحمل شده است و حربه مقابله با شبكه هاي اجتماعي را عليه ساير كشورها از دست داده است و اين خبر بدي براي كساني كه حق دسترسي به اينترنت را به عنوان جزيي از حقوق بشرجهاني ذكر كرده اند.

به گزارش فارس، سال ها از زماني كه شبكه جهاني وب به عنوان بخشي از ثمره فرايند جهاني شدن از درون مراكز تحقيقاتي و دانشگاه ها پا به عرصه ارتباطات جهاني گذاشته است، مي گذرد.
اين شبكه جهاني تاكنون محصولات زيادي را به عنوان نتايج حاصل از خلاقيت ميليون ها مغز فعال در اين گستره وسيع مجازي به جهان ارائه كرده است.
شبكه جهاني وب، خدمات پيام رساني از طريق پست هاي الكترونيك، تجارت الكترونيك و.. تنها بخشي از فراورده هاي جنبي اين شبكه است.
اما در اين ميان شبكه هاي اجتماعي شايد تحول سازترين ابزار الكترونيكي شبكه جهاني وب بوده اند، چه اين كه برخي از متفكران غربي انقلاب هاي قرن بيست و يكم را "انقلاب هاي اينترنتي " نام نهاده اند.
iran news بازدید : 396 شنبه 22 مرداد 1390 نظرات (0)
روزنامه الحيات در مقاله‌اي با اشاره به عربستان سعودي اعلام كرد كه يك وزير خارجه عربي اعلام كرد كه كشورش براي دفاع از خود آماده ورود با جنگ با ايران يا عراق است.

به گزارش فارس، «جهاد الخازن» سردبير سابق روزنامه سعودي الحيات چاپ لندن، در مقاله‌اي با اشاره به بحرين و وضعيت اين كشور مدعي شد كه ايران دشمن اصلي مردم شيعه اين كشور است.

جهاد الخازن در ابتداي اين مقاله با ابراز ناخرسندي خود از اقدام دو روزنامه انگليسي گاردين و اينديپندنت در پوشش اخبار انقلاب در بحرين، مدعي شد كه اين دو روزنامه در كار حرفه‌اي خود در اين خصوص خلل وارد كرده‌اند.
iran news بازدید : 439 سه شنبه 18 مرداد 1390 نظرات (0)
بیش از ۹۰ سناتور آمریكایی در نامه ای به باراك اوباما رییس جمهوری، خواستار تحریم بانك مركزی ایران شده اند. شماری از نمایندگان مجلس سنا هم تهدید كرده اند كه در صورت لزوم و اگر دولت همكاری نكند، قانونی وضع كرده و دولت را مجبور به اجرای این طرح خواهند كرد.

به گزارش مشرق به نقل از آینده، به نوشته روزنامه وال استریت جورنال و به گفته برخی مقامات دولت كنونی و پیشین ایالات متحده در صورت اجرایی شدن تحریم بانك مركزی جمهوری اسلامی، نظام مالی ایران به صورت كامل از نظام مالی جهانی جدا شده و دولت  ایران از دریافت ماهیانه میلیاردها دلار وجوه حاصل از معاملات نفتی خود بازمی ماند.
این گزارش می نویسد: «از نگاه بسیاری از آمریكایی ها وارد كردن بانك مركزی ایران در فهرست سیاه تحریم به منزله «گزینه اتمی» در جنگ مالی واشینگتن علیه تهران خواهد بود. بعضی از رهبران ایران نیز پیشاپیش اعلام كرده اند كه اجرای چنان طرحی را از جانب دولت آمریكا به عنوان یك اقدام جنگی تلقی خواهند كرد.»
«مارك كرك»، سناتور جمهوریخواه از ایالت ایلینوی و«چارلز شومر» سناتور دمكرات از نیویورك تهیه این درخواست را برعهده داشتند و در اقدامی فراحزبی خواهان اقدامات سختگیرانه تر علیه رژیم ایران شده اند. به گزارش وال استریت جورنال، در قسمتی از این نامه آمده است: «از دیدگاه ما، ایالات متحده آمریكا می بایست برای تحت فشار گذاشتن نظام مالی ایران یك استراتژی جامع را در پیش گیرد و بانك مركزی ایران را مورد تحریم قرار دهد.»
یك مقام ارشد دولت باراك اوباما به وال استریت جورنال گفته كه دولت در حال بررسی تمامی گزینه های عملی، از جمله اقداماتی علیه بانك مركزی ایران، برای افزایش فشار بر روی جمهوری اسلامی ایران است. این مقام ارشد گفته است: ««ما در زمینه چالش ایران به سختی كار كرده ایم و تا كنون پیشرفت های خوبی در زمینه جمع آوری نیروها و افزایش فشار و تحریم های بین المللی بر روی ایران داشته ایم.»
سال گذشته، كنگره آمریكا قانونی را مورد تصویب قرار داد كه بر اساس آن هر شركت خارجی كه با بانك های تحت تحریم ایرانی، بخش انرژی ایران و شركتهای مرتبط با معاملات مربوط به سپاه پاسداران مبادله كند، مورد تحریم دولت آمریكا قرار خواهد گرفت. بر پایه این قانون كاخ سفید اجازه تحریم بانك مركزی ایران را نیز خواهد داشت، اقدامی كه تا كنون باراك اوباما از انجام آن خودداری كرده است. وال استریت ژورنال به سخنان سناتور كرك اشاره می كند كه طی گفت وگویی، اعلام كرده در صورتی كه كاخ سفید تا پایان سال جاری (میلادی) بانك مركزی ایران را تحریم نكند، قانونی را برای تصویب ارائه خواهد داد كه دولت را به اعمال تحریم ها ملزم كند. آقای كرك گفته است: «انتخاب با دولت است كه آیا مایل است در این امر (فشار بیشتر بر ایران) نقش هدایت كننده را خودش ایفا كند و یا این كه ترجیح می دهد مجبور به این كار شود.»
مقام های آمریكایی در دولت كنونی و دولت پیشین می گویند كه موضوع هدف قرار دادن بانك مركزی ایران در فهرست تحریم ها، توسط هر دو دولت فعلی و قبلی آمریكا، دولت های باراك اوباما و جورج دبلیو بوش مورد بحث قرار گرفته است. مسئله جدی متحدان ایالات متحده در تحریم بانك مركزی ایران این مسئله است كه در صورت اعمال یك چنین تحریمی، خرید نفت از ایران برای خریداران در اروپا و آسیا را غیر ممكن كرده و می تواند به افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی منتهی شود. ایران سومین صادركننده بزرگ عضو سازمان كشورهای صادر كننده نفت، اوپك، به شمار می آید.

تعداد صفحات : 33

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 165
  • کل نظرات : 37
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 27
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 77
  • باردید دیروز : 33
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 273
  • بازدید ماه : 1,034
  • بازدید سال : 2,895
  • بازدید کلی : 934,056